Wendler squat&press uke 2 & “Squatpullpush”

God mandag!!!!

Mandager er helt sjef, for da er endelig en ny uke igang igjen på Crossfit Verftet! I dag gjorde vi uke 2 med wendler. 10 timen gjorde dessverre feil prosent, det er beklagelig. Men sterke ble nok dere også! Vi prøver å effektivisere wendler slik at det ikke skal bli for tidskrevende. Vi setter derfor pris på om dere er litt forberedt før timene. Vi krever ikke at dere skal komme tidlig og regne ut hva dere skal ha. Men om dere er tidlig ute står det ingen ting i veien for at dere kan regne ut slik at vi er klar når timen er i gang. Vi regner med at dette vil gå lettere uke for uke 🙂

“Squatpushpull”
, 3 runder for tid med TUNGE goblet squats, strikte pullups og pushups. I dag var dagen å velge tynn strikk, tung KB kule og ta steget med push-ups på tærne 😀

Athelte of the day:

Cecilie Slåke og Elise Stray som begge virkelig sto på helt til slutt!

img_3437

img_3430

img_3436

img_3435

img_3429

img_3432

img_3427

Nye gensere inne, få størrelser igjen!

img_3407-2

Leave a Comment