“Single Unders”

Hei bloooggen 🙂

Det var deilig å være tilbake i dag og se alle kjekke menneskene på Verftet igjen. Single-under dag i dag. Grunnen var somsagt at mange høyt profilerte CF utøvere ikke klarte single-unders ved en økt for noen måneder tilbake. Derfor programmerte CF HQ denne økten her med det mottoet, har du kunnet noe og lærer noe vanskeligere skal du allikevel kunne mestre basics.

Som jeg også nevnte på timene i dag kommer vi til å kjøre mye programmering denne måneden fra Crossfit HQ (wwww.crossfit.com). De legger ut økter daglig og vi liker ofte å ta inspirasjon fra de, trenger du inspirasjon til søndagsøkt anbefaler vi å ta en titt her først. Det er bare å glede seg til mange kule og kjekke økter! 😀

Shoutout of the day. I dag imponerte Vivian meg veldig, stor viljestyrke som virker å skinne på resultatene hennes, veldig kjekt :D. Ellers imponerte 15.30 timen meg i dag som samlet seg og heide fram Jon Petter til siste sekund, det var ikke noe sånn overdreven skriking men veldig omtenksom heiing. Der var dere veldig flinke og jeg ble veldig glad :). Jon Petter skal også ha en shoutout som virkelig sto på!

IMG_4665

IMG_4658

IMG_4659

IMG_4660

Vegard koser seg med verdens tøffeste kalkbøtte! 😀

IMG_4663

KALK REGLER:
1. Ta kalk
2. Tørk av nevene
3. Fortsett å tren som en grei person som ikke griser ned hele Verftet 😉

Leave a Comment