“Sandbeach”

Hei bloggen!

Overkropp på menyen i dag. Det sa fort stopp for mange, men kjekt å se de fleste kjempe seg igjennom alle repsene selv om det ble 1 pause 1 pause 1 pause 1….

Ellers god stemning med litt strekking etter timen, gjør gjerne dette på eget initiativ etter eller før timene. Begynner du å kjenne litt stivhet i skuldre, knær etc. Gjør noe med det med en gang før det blir ett problem, tøy, strekk og spør en av trenerne på Verftet for tips 🙂

IMG_5145

IMG_5143

IMG_5146

IMG_5142

IMG_5141

IMG_5140

IMG_5139

IMG_5138

IMG_5137

IMG_5136

IMG_5134

IMG_5131

Dagens glad melding!!!!

Vi har bestilt inn masse nye manualer/dumbbells til dere som takk for hjelpen med sagingen av den nye døren vår. Setter stor pris på dugnadsånden her på Verftet, vi bygger oss sakte men sikkert større og bedre. Det gjør at vi får en stolthet av plassen, noe jeg syns er viktig.

Uten om dumbbells kommer 1 x 30 lbs wallball (for de som liker å hate), ett par nye yoga matter og crossover symmetry for sunne skuldre (crossover symmetry kommer til å ta litt tid for sendes fra statene)

Da er det bare en overraskelse igjen, men den kommer etter døren er montert. Tusen takk <3

weight-dumbbels-setcrossover-symmetry-web8_1

Leave a Comment