SirkelTrening

Hei bloggis!

En god gammeldags (men veldig kul) sirkeltrening stod på agendaen idag.
Den bestod av 5 stasjoner, hvor vi skulle bruke slegge, romaskin, D-balls, hoppetau og egen kroppsvekt over benk.

Det fine med å jobbe i sirkel, 1 minutt på og 30 sekunder av, er hvor mye folk gir av seg selv i det ene minuttet en jobber. Pausene er nok det folk jobber mot, men er rart hvordan pausene føles kortere og kortere jo mer slitne vi blir. Dette er ivertfall en veldig effektiv trening, hvor en har høy intensitet liten tid til å komme seg på og får virkelig testet sine evner under utmattelse.

Vi testet nytt utstyr, D-balls idag på økt, fungerte helt utmerket (synes jeg). Det gir litt ekstra utfordring med grepet og vi gir med.-ballene et lenger liv.

Helt enorm stemning med helt enorm svetteproduksjon på timene.

Kettlebell timen ble gjort i skyggen på parkeringsplassen istedenfor i parken… takk gud for det, hadde nok blitt heteslag og solstikk på hele gjengen. Men vi kan ikke klage på varmen, bare sunt å svette!

Godt trent, sees på Verftet!

P.s. trodde jeg hadde tatt mange bilder… hadde visst ikke det :/

Leave a Comment