Scotty

Sigleif & Andreas var på radioen angående at Sigleif skal til VM neste helg!! God stemning

Husk å møte opp i morgen til Sigleifs gratis timer, veien mot VM!!

Nå til dagens treningskavalkade. Idag var økten en “Hero WOD”.            Scotty var en brannmann fra Texas, som 18. Mai 2017 døde i en brann, 11 minutter i leting etter overlevende meldte han inn et mayday, hvor hjelpen ikke kom fram i tide.

I Crossfit hedrer vi falne i tjeneste med en heftig økt. Idag var det tunge markløft kombinert med kondisjon i form av wallballs og burpees. Utfordringen her ligger i det å kunne holde godt trøkk i buken ved markløft etter at pust og puls er økt vesentlig mye.

En veldig gøy økt, det var ivertfall det inntrykket som de på timene ga. Mange sterke folk som løfter veldig fint.

Dagens gode ord, tanker for fremtidig trening: Alltid gøy å kunne legge til rette for de som har behov for det. Trenerne trenger en utfordring i ny og ne, pluss det er bedre å holde seg i bevegelse. Vi blir ikke bedre av å ligge å vente på bedre tider. Thomas W. A. sa etter endt økt at han hadde flere no reps på wallball, og fulgte opp med å si at han gjorde ekstra godkjente reps for de han bommet på. Dette er helt riktig måte å tenke på under treningen. En blir ikke bedre av å “jukse”, en lurer kun seg selv.

Martin ville ver med på bloggen, selfølgelig ska han det 🙂

God Helg!! Sees på Verftet!

Leave a Comment