Trouble 180119

En mektig og modig dag takkes for ?

Gro gruet seg. Kom ikke til å klare det. Var tøff. Valgte en vanskelig skalering.

Kommer aldri til å klare det, men jeg prøver – Gro (Pippi Langstrømpe)

Gro klarte det. 30 sekunder to go. Hun takket alle for støtten, la seg stillferdig ned og mottok liggende high fives av undertegnede.

Undertegnede vandrer til Elisabeth. Hun hadde sørgmodig nok mistet sine double unders, lagt dem igjen, glemt dem, gjemt den bort et sted hun aldri aktet igjen å finne dem. Men i dag fant hun double unders igjen. De lå gjemt et sted mellom håndleddet og hjernen. Hun strekker ut håndflaten, aksepter min anerkjennelse. Anerkjennelsen føles tung og mektig i det håndflatene våre møtes. Deilig. Hun bemerker at det er deilig. I dag klarte hun mange double unders på rappen. Deilig, digert, mektig.

Undertegnede ser Elise med ulende som en stray dog. (Pun intended). Hun heier hele klassen opp og frem. #Forbilde.

Bjørnar tar Muscle Ups. Frida knekker koder og slår dype risser i huden. Hun skal klare DU’s. Hun kan ta en. Hun vil ta to sammen, etter hverandre. Bli en fugl i vinget flykt. Svevende og svanelik og stor og lett. Så lett at hun tar 1000 DU’s og ikke trenger å legge ned tauet.

Øyvind er glad og Mone er stille – men fokusert likevel.

Undertegnede ser nye folk. Folk for lenge siden som kommer tilbake. Det er også deilig. Han ser slitne sjeler og skoldende skuldre og smil.

For Time:

100 DU’s

50 Pullups

100 DU’s

40 C2B

100 DU´s

30 Strict Pullups

100 DU’s

20 Burpee Bar Muscle Ups

Dagens økt var vanskelig. På mange måter. Vanskelig på grunn av volumet vann som måtte drikkes. Den var også vanskelig på grunn av volumet på skuldrene og ryggen. Masse Pullups. Den var vanskelig også på grunn av skaleringen. Hvilken passer best meg? Er jeg i mellom to skaleringer? Volumet er ukjent, det er så mange reps, klarer jeg det?

Undertegnede håpet å geleide dere alle gledelig igjennom. Håper han klarte det. Vet ikke. Men husk. Det blir bedre med tiden. Jo mer erfaring dere har, jo bedre rystet står dere for å velge en enda mer passende skalering neste gang.

Ta-Ta

Vegard ?

Leave a Comment