Wake up young – 13.juni.19

Heisann bloggen! 😀

I dag var en herlig dag på CrossFit Verftet. Morgentimen damene fikk beskjed av Andy at det ikke var noe dame calorier på sykkelen i dag, de tok utfordringen og syklet litt ekstra :D.

Veldig mental økt i dag. Tommel opp til alle som følte de klarte å pushe på selv om hodet sa nei! 6 timen skal ha en ekstra tommel opp for fantastisk pacing, positivitet og innsats :).

Tips til sprinting på sykkelen er å ikke se på kaloriene før det har gått sirka den tiden du tenker det skal ta, eventuelt telle hvor mange ganger du trør på høyrefoten. Da viktig å se at den teller sekunder noe flere klarte å glemme :D.

Dagens Atlet legen vår Thomas!! For en fantastisk innsats av denne mannen i dag, selv om pacen gikk ned fortsatte han og ga seg ikke. 20 Cals all the way !!!

God stemning <3

Praktiskinfo:

Har dere noen venner som er hjemme i ferien og vil trene hos oss, husk at 2 mnd kontrakten i sommer går ut nå på søndag, så om de vil ha litt rimeligere CrossFit må de hive seg på den nå :).

Bedriftene begynner å fylle seg opp nå så jobber du i en bedrift og ønsker litt teambuilding hos oss helt GRATIS, ta kontakt med oss så booker vi dere inn.

Leave a Comment