The Day of Equipment

I dag var det utstyrets dag. Ikke ekkelt, eller rart, eller illeluktende utstyr, men de fantastiske torturmaskinene våre på verftet. Vi hadde det skikkelig on line i dag #PunIntended. Andy dro i gang dagen. Og Vegard forlot dagens medlemmer slitne men oppbrukte.

Virker som om året solskinn allerede er brukt opp. Men pytt pytt bare en vanpytt. Det er alltid solskinn og bleke tenner på verftet!

Jostein er dagens monster. Han dro på og knuste tempometeret. Da han var svett og ferdig fikk Vegard assistanse til å løfte inn løpemaskinen. Jostein smilte et rødt smil og ga Vegard en high five. Det smalt. Vegard fikk vondt i hånda. Deilig svetteøkt, sa Jostein før han tok jakka på og forsvant ut lokalet. Deilig svettekøkt var en bra oppsumering av dagen. Dagens andre stikkor var pacing.

I dag får Hilde applaus for en kjekk, men ensom, OLY time. Vegard slang seg med og koste seg skikkelig. Håper Hilde koste seg skikkelig også.

Ellers sendes skryt til Linn og Hedda. De mestret dagens økt, selvom de er nye må verftet. Jeg snakket til dem om vakker vakker pacing. De nikket. De svettet, de lo, og sukket innimellom da de hadde glemt at det var en stasjon til. De ble ferdige og Vegard tok på seg brillene sine for å skrutinere tavlen deres. Vegard hoppet i ekstase. De rodde konsekvent på 62 cal. Det holdt de helt til siste stasjon. Tommel opp! Bra paca!

Snakkes i morgen <3

Team Verftet

Leave a Comment