You’re So Cool – 22.oktober 2019

Noen andre som har nynnet på Espen Lind sin låt “Baby You’re So Cool” fra albumet Red, sluppet i 1997, i dag? Link til sang her om du ikke er helt ferdig med den 😂

🎵Oh baby you’re so cool
so beautiful I bet you rule
And you’re nobodys fool
Oh baby you’re So cool🎶

Det var en forfriskende økt med løping ute i herlig, vått Haugesund-regn. Men hvem på Verftet bryr seg om sånn? 😁 Medlemmene på Verftet ler av slike økter hvor, dunker seg på bryster og kjører gjennom med godt humør, smil og stå-på-vilje. Vestlandsvær – bare barnemat #lett

Med sine 2800 meter løping og 28 tunge squat cleans inviterte dagens økt til å teste både utholdenhet og eksplosivitet. Tunge squat cleans krever MASSE kraft, god teknikk og mot til å våge å sette seg under når en begynner å bli sliten. Men dere gjorde det hver gang 👊👏💪

Squat cleans – en veldig teknisk øvelse som er vanskelig å få til. Om denne øvelsen var helt fersk for deg i dag, ikke fortvil. Med tålmodighet, øvelse og veiledning vil teknikken sitte bedre og bedre og musklene vil etterhvert forstå hva de skal gjøre når. Patience my friend 👌

Ser ut til at andre halvdelen til Trond har lagt igjen Trond 🤔Ligger på hyllen hvor kanonballene ligger.

Dagens score
19.30-gjengen. Godt fornøyd med egen innsats 🖐 Høg 5. Fint oppstilt 😉

Takk for nok en fantastisk dag på Verftet. Det gledes til morgendagen med alle dere herlige medlemmer ❤ God natt og sov godt 💤😊

Mvh

Team Verftet

Leave a Comment