Strength Day – 29.oktober 2019

Dagens Whiteboard

Styrkedag. Bygging. Legge stein på stein, plate på plate. Sakte. Sikkert. Sterkt.

3 reps. 6 sett. Front squat og benkpress. 80% av maks. Så hva er egentlig 80% av maks hvis en ikke har fått testet hva en kan løfte maks? Om du jobber på 80% av maks så bør du ha 2-3 reps i reserve når du tar siste rep i settet. Altså kunne du ha tatt 2-3 repetisjoner mer enn 3 reps som vi skulle ha i dag.

👍👌

Vi er heldige på Verftet. Vi får jevnt og trutt jobbet med baseløft og basic styrke. På Verftet har vi medlemmer med lekker teknikk som gir grunnlag for enda sterkere medlemmer i fremtiden. Vi har medlemmer med kanongod innstilling. Vi har Oddveig som idag tok RX for første gang på en økt etter at hun begynte på Verftet 🙌👊🎉 Fokus og feiring på de små stegene vi tar underveis er så utrolig viktig. De er med å booste motivasjonen til å jobbe mot neste steg i progresjonstrappen.

Anette fant ut at det ikke var problem med bevegeligheten hennes i front squat. Det var kun et skifte av fokus underveis i løftet som skulle til for å unngå at ene kneet svingte inn på opp av squaten 🤜🤛 Bra jobba! Små justeringer kan føre til store endringer 🙌

We are family 🥰

Etter front og benk var unnagjort, ventet en herlig burner 🔥 5 min amrap med KB walking lunges. Rumpe, lår og core fikk virkelig kjørt seg godt. Hva? Core? Jepp, core. Hva er det som hjelper oss å stabilisere ustabile vekter i bevegelse? Core. Det er jo helt fantastisk deilig å trene core uten å egentlig tenke på at en gjør det 👌👍

Ha en herlig, muligens en smule begynnende gangsperr, kveld videre og deilig ny treningsdag i morgen.

Peace and love out ❤

Team Verftet

Leave a Comment