My Fitness Pals – 12.november 2019

Hva er det med Echo biken som gjør at vi opplever ufrivillig motstand når vi ser at disse flotte, luftflyttende maskinene stå linet opp og klar for å dytte vår fitness til tha next level? Hva er som gjør at vi før vi har tenkt oss om sier; Det kan jeg ikke! når det står nye øvelser på tavlen som vi enten har prøvd før og ikke fått til, eller aldri prøvd før og egentlig ikke vet om vi får det til?
Forslag til svar på spørsmålene ovenfor kommer lenger nedenfor 🤓 Bare tenk litt på dem. Dagens økt var i team 3 med en liten twist. Det var ikke helt pause-regimet som vi er vant med i team. Men som team skulle en altså akkumulere så mange kalorier på Echo-biken som mulig. Men før vi kom til den var det et hoppetau som krevde stor oppmerksomhet for mange. Deretter 25 sit-ups. Og SÅ max kalorier på Echo-biken!! 🌪 1 minutt pause etterpå 🙏 før det var på ‘an igjen. 5 runder totalt 🤩
Fitness-Pals 👌
Som god crossfit-atleter er det viktig med en sterk kjernemuskulatur. En 10 minutters Midline stod klar og trippet etter hopping, sit-upsing og Echo-biking var ferdig. Kort pause før klokka var i gang igjen. Vi leker jo ikke crossfit 😁
Prat rundt scoreboard. Vær som Benedikte – Skriv scoren på whiteboarden 🤩
Har du tenkt på spørsmålene som stod innledningsvis? Et (langt) svar er: Innstilling, måten vi tenker på, og hvordan vi reagerer på situasjoner i vår hverdag. Mindset. Vi tenker automatisk som vi har gjort før. Dette skjer så raskt at vi ikke klarer å fange det opp engang. For å snu litt på automatikken, hva med å bytte ut “Kan ikke” med “vil ikke”? Hva skjer da? Lytt til denne episoden av Ben Bergerons podcast – 10 principles of Mindset. Chasing Excellence – Ben Bergeron Overførbar til alt fra trening, til familie, trafikken og jobben 👌 Takk for innsatsen i dag. Når dere står på og pusher litt lenger enn i går gir det stå-pels, fuktige øyne og varme hjerter hos oss coacher på Verftet. Takk ❤ Team Verftet

Leave a Comment