Double trouble – 28.oktober 2019

Først skulle vi presse gjennom 20 reps med back squats som for noen var 2.5 kg tyngre enn forrige uke, eventuelt finne vår 5 rep maks for å bygge videre på styrkeperioden vi nå jobber oss inn i. Spesielt Selma og Tuva jobbet supergodt i dag og fikk en god start på styrkeperioden med prikkfrie, vakre 5 rep back squats 😍 20 reps med back squats. Du får kjent på ganske mye underveis i løpet av den tiden det tar å få dem gjennomført med fin teknikk; Hvordan skal jeg puste nå? Hvor lang tid kan jeg bruke på disse 20 repsene? Skal det ikke gå fortere på vei opp av denne gropa?! Det er seigt og det er mentalt masse jobbing for å presse gjennom hver rep når vi passerer rundt 10-15 repetisjoner. Men, VI GJØR DET!! 🤩
Det var mange nydelige squats blant Verftet-medlemmene i dag. Det var dybde. Det var kvalitet. Det var flott å se hver enkelt utføre den ene squat’en etter den andre 🙌
Da beina var litt sånn passe gelé etter nydelig utførelse av back squat ventet en liten og heftig 12 minutters amrap. Det ble en god del fine røde, glinsende ansikter i løpet av disse 12 minuttene. Det var utrolig mange som våget å utfordre seg selv og klinte til med høy boks eller et sett med litt tyngre KB’s og pushet gjennom hvert sekund.
Kl.20-crewet godt fornøyd med å være ferdig med dagens 👊💪
Husk at vi begynner forberedelse til lørdag allerede i morgen etter formiddagstimene. Har du tid og lyst til å bidra med ett par hender er vi supertakknemlig uansett hva, hvor mye og hvordan 🥰 Takk for nok en dag i historien til Crossfit Verftet 🤜🤛

Leave a Comment