Lead foot – 17.desember 2019

1 veka til julaften og 12 days of Christmas!! FYI 😁 Men på Verftet kom julen litt tidligere 🤩
Om et bilde kunne si alt om dagens økt:
En lur liten bastard av en (eller 3) amrap som pushet pulsen høgt fra minutt 1 og holdt deg i et svett grep de neste 3 minuttene. Heldigvis var det lagt inn 4 minutter pause mellom hver amrap slik at vi fikk hentet oss inn akkurat nok til å gønne på med ny giv og herlig energi i nye 4 minutter.
3 amrap’er på 4 minutter hver, med repetisjoner som minsker for hver gang. Roing for calorier, burpees og c2b pullups på første, toes 2 bars på andre og pullups på tredje. Selv om det var tidlig i uka fant Vilde og Åshild ingen grunn til å ikke kjøre litt «flossing»:
I og med at det var god tid i dag var det lagt inn 10 minutter med fokus på kipping, pullups, kipping pullups, chest 2 bars pullups og butterflies pullups. En gylden mulighet for oss til å få øvd på de delene av øvelsen som er størst utfordring for oss. Noen grep denne muligheten med begge hender 🤲 Flinke padawans 👌
Økten og tallene i all sin prakt.
Over til seriøse saker: Noen har knust koppen til BM. Det vil bli opprettet sak på hendelsen.
Videre til andre saker:
Ellers tror jeg kanskje de aller fleste kan kjenne seg igjen i sluttposisjonen til Vilde og Åshild:
Samt at dagens vanskeligste oppgave var å regne sammen totalt antall reps etter hjerteslagene hadde roet seg litt:
Takk for idag fine gjengen 🥰 Team Verftet 🖖

Leave a Comment