The Chief – 13.januar 2020

Dagens økt var en heroworkout. En heroworkout er en hyllest medlemmer som har bidratt veldig mye til crossfit-samfunnet, eller til soldater som har mistet livet i militær tjeneste, eller medlemmer av crossfit boxer som vi har mistet.

The Chief er dedikert til Chief Petty Officers som årlig velges blant den amerikanske marinen. Disse har spesielt godt rykte på seg for sin tekniske ekspertise og deres unike lederegenskaper.

Denne økten ble navngitt The Chief fordi prosessen med utvelgelse til “The Chiefs” pågikk da økten ble satt sammen. En fin måte å hylle både de som går gjennom prosessen, de som blir valgt ut og familiene til disse høytstående CPO`s.

De to første 3-minutterne kunne kanskje føles sånn passe ok. Men når vi kom litt inn i den 3. amrapen var det ikke like lett å pushe på og klare å holde samme tempo. For de aller fleste i dag gikk gjerne antall runder ned etterhvert som vi kunne sjekke av en og en amrap.

Når jeg ser på scoreboarden i dag og alle de navnene som er kommet på, så ser jeg en hel haug med medlemmer som pusher seg selv og setter høy standard til utførelse av dagens økt. God teknikk samtidig som dere pushet tempo der dere kunne. Litt bedre dag for dag!! Perfekt til dagens økt!

Om noen tenker at de skal sammenligne seg med Eskild, så er det ingen vits. Den guden av en crossfitter står i egen klasse. Vakker, sterk og rask med bart. Nuff said!

Men det betyr absolutt ikke at vi andre ikke fikk pushet oss selv. Konkurrert mot oss selv, som det handler om HVER ENESTE GANG, fyllt på en gode dose trening, med potensiale for å bedre fitnessen vår til i morgen. Om vi sover godt å fyller på riktig energi til kroppen vår trør vi inn døra på Verftet i morgen med litt høyere fitness enn i dag.

Dagens 60+ fikk bryne seg på 6×5 med markløft, strict press og banded pull up. Tenk om din mamme eller pappe, eller bestemor eller bestefar var så spreke som disse!!!

Jeg synes dagen i dag var en helt kanonfin start på treningsuken.

Det gledes til å se hva morgen dagen bringer.

Avslutter med enda et lite bildedryss. Enjoy 🙂

Peace out!

Leave a Comment