Fun With Flags – 10.03.2020

Super fun workout! En god kondistest, samtidig benkpress. Veldig gøy, syntes iallefall jeg. Men så like jo jeg alt ;).

R.I.P Fun with flags. Noen som tok referansen? – Sheldon Cooper? Ikke nå heller? – Big Bag Theory. Så har du lyst å ta referansen er det bare 15-20 sesonger i vente ;).

Corona Rutines – Vi har blitt rammet, litt iallefall! 😉

Vi bumper opp Corona rutinene våre i disse dager, vi gjør egentlig det vi alltid har gjort. Bare trøkker litt ekstra fokus på det:

  • Vask nevene før og etter trening.
  • Vask av alt utstyr. Det vil si pullup rack, manualer, sykler, ro maskiner osv.. Spray godt av utstyret og bruk papir.
  • Ellers så spriter vi ned utstyret litt ekstra enn normalt.

Vi har ikke blitt rammet av virus. Men av en avmelding (hehe)

#BUILTONDUGNAD

Førstkommende lørdag kjører vi på fra kl.09.00. Det serves grøt og saft med dugnadden og vi har en hau av oppgaver som kommer til å gjøre Verftet enda freshere, kulere, bedre og enda bedre ;). – Håper noen har mulighet til å komme. Du trenger ikke å være nevedyktig for å komme, vi har arbeid til alle nivåer. Og om du bare vil spise grøt og være litt sosial er du hjertelig velkommen =).

Fra back in the days da alle vennen til Andreas hjalp å stelle i stand til nyåpning. En gjeng med helter på bilde her <3. Uten dugnadsånd hadde ikke engang Verftet klart å åpne lokalet sitt :D.

Husk å meld dere på movie night før det blir fult =))

Til slutt – Vi har laget hoppetau hylle for idioter for å ha ting på stell !!!!!!!???????!?!?!?!?!?!?!?!? – Trenger vell ikke å si så mye mer !”()#/!()”#/!)(“/#/!)(

Leave a Comment