Row challenge – 8. september 2020

Hola 🙂

30 minutter med roing i dag, i team på 30. Det ble mye fokus på riktig utførelse og perfeksjonering av teknikk. I økter hvor man ror så lenge, er det lurt å bruke tid på å gjøre små endringer på teknikk. Alle kan gjøre små justeringer i roteknikken sin for å bli bedre på sikt. Justeringer som kanskje føles kjipt i dag, fordi farten senkes, kan hjelpe deg i det lange løp og gjør at du blir en fantastisk roer. Så av og til må man bruke treningsøktene til å bli bedre, ikke bare bli fortest mulig ferdig eller høyest mulig tempo.

Vi kjørte tabata med RKC planke som en fin avslutning på økten!

Under kan du se viktigheten med å ha hælkontakt når du ror, og tips for å forbedre dette.

Her får dere en liten sneakpeak på de fantastiske garderobene våre, som vi snart får ta i bruk 😀

Leave a Comment