Sweaty Pletty – 15. september 2020

Sweaty Pletty er et passende navn til dagens økt. Med en kombinasjon av echo bike og romaskinen i en EMOM rant svettedråpene fint nedover ansiktene våre. I dag skulle vi velge likt antall kalorier på både sykkelen og romaskinen. For de fleste av oss er det sykkelen som setter en stopper for hvor mange kalorier vi kan sykle i løpet av 50 sekunder.

Det var sånn type økt hvor det vi har mellom øyrene spiller en STOR rolle. Mental styrke! Den er tricky, og noe vi kan bli bedre på. Om du er sliten i løpet av en økt, pleier du å motivere deg selv til å fortsette videre og være positiv til det som venter deg? Eller er du av typen som skriker “orker ikke meeeeer” inni deg? Prøv å tenk på det neste gang du trener, alt det vi sier til oss selv underveis spiller en stor rolle og hjelper oss til å bli bedre. Positivt mindset 😀 SMIL og tenk at du skal fullføre én runde til, i 30 minutter. Plutselig er økten ferdig, og tiden har flydd avgårde fordi du kun har fokusert på “her og nå”, og ikke “ånei, 8 runder igjen.. dette var tungt”.

Yes, det ble litt av en scoreboard og jeg syns dere skal være stolte av dere selv. Mange har lagt sitt hat på sykkelen fra sekundet den kom inn i lokalet vårt, men det virker som at dere syns det blir bedre og kjekkere for hver gang?:-D

Leave a Comment