You can not hide – 18.September.2020

Fredagsbloggeeen :)),

Først og fremst dagens for en deeiilig økt på tavlen i dag KISS (keep it stupid simple).

100 Burpee box-walk overs – For time

Så enkelt men det kan fort strippe mot mellom øyrene. Vårt fokus punkt mentalt i dag var et steg om gangen. Eksempelet vi brukte var det samme prinsippet som vi ofte bruker med våre kostholdskunder. Om vi ber noen spise sundt i 10 år, blir det fort sjokolade allerede til middag. Om vi ber han/hun fokusere på å spise noe sundt bare i kveld, da fikser vi. En dag om gangen mot en sunnere kost eller 10 reps om gangen mot en herlig økt.

Det som er viktig og huske med økter som krever mental styrke. Det er en person som bestemmer om du er mentaltsterk eller ikke. Det er deg, ikke dine foreldre, ikke kjæresten din, bare deg :).

Siste tingen vi pratet om før start va #WEARENOCHEATERS. Som vanlig er du usikker på om du har 8 eller 10 reps har du alltid 8 reps. Kult å høre og se flere ta mer reps bare for å være sikker og vise ekte karakter! Vi jukser ikke, vi tror ikke på shortcuts, vi tror på hardt arbeid :).

NYE KLÆR ! Vi har fortsatt de fleste størrelser igjen, men det blir mindre og mindre 🙂

THE FREAKIN CROSSFIT GAMES

Denne helgen kjører CrossFit HQ i gang med CrossFit Games! Det er normalt en hau med tilskuere og en skikkelig fitness fest i Madison. Men denne gang ble det jo ikke slik. Istedenfor å gi opp ville HQ vise at de selv med Covid kan de teste hvem som er best trent i Verden.

Vi har flere Norddamer med, så de håper vi får det bra til :). Kristin Holte har en 2.plass og backe fra i fjor så her er det høyt nivå.

Kjeder du deg i helgen og ikke har noe å se på slå inn på linken under. Her tror jeg det kommer litt greier ila helgen :).

https://games.crossfit.com/games

Siste nytt før vi tar helg! NY PODCAST ute

Leave a Comment