Power Outage – 6. oktober 2020

For en økt!

EGO IS THE ENEMY

Det er en bok som heter det. Forøvrig veldig bra bok. Og i dag fikk en del av egoet testet oss. Klarte du å vente de ekstra sekundene for å etterleve god teknikk? Ego er noe som er i våre liv om du liker det eller ikke, ego er noe som kan ende ekteskap, ego er noe som kan ødelegge bedrifter, ego kan ødelegge keiserriker.

Mechanics -> Consistency -> Intensity

For dere som har vært på 1 on 1 ser forhåpentligvis denne veldig kjent ut. Det vi gjør på Verftet er ikke risikofritt. Det er en fare med alt vi gjør og JA, vi kan bli skadet. MEN om vi følger regelen over er sannsynligheten veldig lav.

Mechanics = Kan du utføre øvelsen trygt

Consistency = Om du gjennomførte 70 reps i dag. Var nr.1-2-3….70 helt like og like fine?; Hvis ja, tommel opp; Hvis nei, da var du ikke sterk nok og burde ikke løftet den vekten.

Intensity = Om alt over ser bra ut, gjør øvelsen fortere eller med mer vekt helt til du finner “sweatspotten” der du klarer å balansere begge deler. Klarer du det har du fantastisk resultater i vente.

På trening kan Ego være ødeleggende om vi ikke vet om det og minner oss på hva som er viktig. Og hva er viktig?: Get fit, have fun, high five some people (si bra jobba i korona tider) :)). Det er ikke så viktig om du løfte 42,5 eller 50kg.

Årets Fest – Julegallaen på Verftet

Når hele året oppsummeres. Når Årets CrossFit´er utdeles og de som fortjener en ekstra oppmerksomhet får en ekstra oppmerksomhet. Når det feires at vi har overlevd nok et år og ikke bare nok et år men 5 år (!!). Alltid overraskelser, alltid liveband, alltid julemat, alltid leker og ikke minst alltid veldig god stemning. (og alltid veldig en veldig sen kveld).

Vi må jo prøve i år også. 05.Desember.2020. Hold datoen, mer info kommer. Mulig vi skal være på Verftet, mulig vi leier lokaler. Mulig det blir, mulig det ikke blir. Vi ser ann situasjonen med Covid, men vi gir ikke opp :).

Leave a Comment