Wave Runner – 10.November.2020

La oss starte med dagens mindset

“Build before you have to.” – James Clear

Et mindset jeg personlig prøver å holde meg ansvarlig for hver eneste dag. Jeg ønsker ikke å leve et liv der jeg ikke utvikler meg selv, ikke lærer nye ting, ikke utfordrer meg, ikke blir bedre. Det å være ferdig på skolen og være ferdig å utvikle seg virker som et kjedelig liv å se tilbake på. Hva gjør jeg?- Hver dag starter med 15-30 minutt lesing, det har jeg gjort nå i 1 år. Bommer jeg en dag, blir det dobbelt opp neste dag.

Vi som skapninger responderer veldig bra til “high pressure” situasjoner. Hvis vi øver til en eksamen er dagen før eksamen litt magisk mtp hva vi får ut av dagen. I vår hverdag kan vi sette oss i slike situasjoner for å drive resultater.

Lær deg en skill før du trenger, lær deg kunnskap før du trenger å vite om det. Vær proaktiv, skap et hastverk i dag og hold deg ansvarlig for deg selv. – Alltid vær en ivrig student, du vet aldri når du får bruk for det.

Hvorfor har vi mindsets på bloggen?

Av og til. Her og der har vi mindsets på bloggen. Grunnen til dette er at vi ønsker å utvikle våre medlemmer til bedre mennesker. Vi ønsker medlemmer med en open mindset: Kan du de ikke, øv så klarer du det. Alternative er: Jeg født svak, så vil alltid være svak.

Det er viktig for oss at Verftet er en plass der alle blir bedre. Enten om det er via en kjappere 5 km test, en tung knebøy eller hvordan personen håndterer en vanskelig situasjon.

Eksempelvis så er det i ryggmargen til Verftet:

 • Alltid positiv
 • Aldri sutre, klage, eller lage unnskyldninger.
  • Er du sliten etter jobb, ingen bryr seg.
  • Glemte du astma medisinen hjemme derfor fikk du ikke 1 ekstra runde, ingen bryr seg.
  • Må vi gjøre denne økten i dag? – Nei, det er helt frivillig å være her ;).
 • “Klarte du ikke 20 runder på cindy i dag?”, “Skal ikke DU gjøre RX i dag”, “Han jukset i dag”
  • Pass på deg selv, du vet ikke hva andre har gått igjennom den dagen eller hvordan den personen har det. Alltid vær positiv, alltid vær oppmuntrende, aldri prat noen ned for at du skal se bedre ut.
  • CrossFit Verftet er en gossipfri sone. Gossip er noe vi ikke ønsker å se eller høre på Verftet.

Mye av dette høres kanskje teit ut. Men den desidert største positive tilbakemeldingen vi får fra nye personer på Verftet er den fantastiske stemningen og hvor hyggelig alle sammen er. Noen tror dette kommer gratis, det gjør ikke det. Det har vært hardt arbeid mot den kulturen i 5 år og det vil aldri stoppe ;).

Hva kan du gjøre?: Hold både deg selv, treneren og medlemmene ansvarlige. På en så hyggelig måte som overhodet mulig :).

Månedens MEDLEM <3

Linda Møller er vinneren av kuleste medlemmet denne måneden. Grunn? – Hun lever det vi skriver over, og det gjør hun av natur. Alltid utrolig positiv og bare en skikkelig kul dame!

Er du også kul? – Action speak louder then words, si gratulerer til Linda neste gang du ser henne på trening :D.

Månedens medlem

Other

Vi har handlet eikespiler til 1 million kroner, resepsjonen blir Norges fineste. I stil med alt annet ;).

Leave a Comment