CrossFit på Verftet

Alle kan trene CrossFit. Det er ingen krav eller behov om å være i god form før man begynner. La oss på CrossFit Verftet hjelpe deg å oppnå de målene du ønsker for deg selv, med utgangspunkt i formen du er i når du starter.

Image

Gratis prøvetime

Hver onsdag og lørdag har vi gratis prøvetimer. Den perfekte måte å bli introdusert for CrossFit helt kostnadsfritt. Møt opp 15 min før timen og send oss en mail eller en melding på facebook for påmelding.

Prøv oss uten forpliktelser

Prøv 1 måned CrossFit hos oss til en rimelig pris og opplev trening på Verftet er uten biding og forpliktelser.

One on One - introduksjonskurs

Nye medlemmer trenger en del kunnskap om treningsformen før de kan by seg på fullt ut på CrossFit-trening. CrossFit introkurskurs gir deg en teoretisk og praktisk gjennomgang av de viktigste elementene innenfor CrossFit. Dette gjør vi for å være sikker på at du har de nødvendige minimums ferdighetene og forståelsen til å kunne trene trygt og effektivt. Sammen med dette prater vi også om ernæring, mål, beveglighet, styrketrening, kondisjonstrening og forventinger fra vår og deres side i tiden som kommer.

En time one on one er obligatorisk for alle nye medlemmer. For booking av samtale og mer info send mail til info@crossfitverftet.no. 

Dersom du har trent CrossFit andre steder vil vi av sikkerhetsmessig hensyn ta en kjapp vurdering av ditt ferdighetsnivå.

Image

Meld deg på timer

Det er maks 12 plasser på timene våre. Det gjør at vi har flere timer og opprettholder veldig høy kvalitet og oppfølgning av hver enkelt på våre timer.

Vi bruker MINDBODY som booking- og betalingssystem. Last ned appen mindbody på appstore for å lette booke timer.

Image

Uten binding

999,-

Per måned
  • 100,- rabatt for student/offshore
Bli medlem

6 måneder

899,-

Per måned
  • 100,- rabatt for student/offshore
Bli medlem