SÅ LANGT HAR
UTTALLIGE
ENDRET LIVET HOS OSS

Alle kan trene CrossFit. Det er ingen krav eller behov om å være i god form før man begynner. Vi hjelper deg mot målene dine med utgangspunkt i din nåværende form.

1

Gratis prøvetime
Den perfekte måte å bli introdusert for CrossFit helt kostnadsfritt.

2

Ingen forpliktelser

Prøv 1 måned hos oss for kun 499,- uten binding og forpliktelser.

3

Introsamtale
Vi gir deg en gjennomgang av de viktigste elementene innenfor crossfit.

4

Velg Plan
Kom i gang og kjøp medlemskapet som passer deg best!

Enda i tvil?

Utenfor boxen bruker jeg tiden min på min samboer, familie og elsker alt av aktivitet, med venner.

Andreas Askeland
Daglig Leder - Hoved Instruktør
Det å vite at min kunnskap kan hjelpe andre er hovedgrunnen til at jeg driver og eier en CrossFit box. Jeg finner det motiverende og synes det er artig å lese, høre på podcaster og” geeke”. Ved å starte CrossFit Verftet får jeg muligheten til å møte alle typer mennesker og hjelpe dem til å nå sine individuelle mål. Det er utrolig givende for meg! Jeg var selv under gjennomsnittet aktiv som ungdom, mye på grunn av mangel på kunnskap. Min visjon på Verftet er å vise alle hvor enkelt og gøy det er å ha et lykkelig liv, med trening og helse i sentrum
Sertifikasjoner: CrossFit Level 1 Coach; CrossFit Level 2 Coach; CrossFit Kids; CrossFit Aerobic Capacity; Eleiko Level 1 Strenght Coach; Cert. Performance Specialist Level 1

Utenfor boxen liker jeg å bruke tiden min på familie og venner. Gjerne i kombinasjon med det å være ute i naturen.

Eline Vassbrekke
Instruktør
Jeg er en engasjert og inkluderende trener som har fokus på å motivere deg til å oppnå ditt beste potensiale. Jeg setter verdien av å hjelpe andre og å forbedre folks livskvalitet høyt. Det er viktig for meg å se hver enkelt og jeg syns det er utrolig givende å se andre nå målene sine. Vi mennesker er skapt for å være i fysisk aktivitet, og jeg ønsker å bruke min kunnskap til å hjelpe folk til å finne sin motivasjon til å leve et aktivt liv.
Sertifikasjoner: Haugesund toppidrettsgymnas; Idrett 1, Høgskolen i Sogn og Fjordane; CrossFit Level 1 Coach; Bachelor i ernæring

Veldig glad i å studere. Ellers er jeg en bokorm som sluker alt av skjønnlitteratur og sakprosa. Svømming, løping og skikjøring er gøy.

Martin Urnes
Instruktør
Ble for første gang overbevist om at CrossFit er den beste treningsformen når jeg møtte opp en marsdag i 2016 for å konkurrere i en offisiell CrossFit-konkurranse - CrossFit Open. På den tiden drev jeg med triatlon, og hadde en relativt god kondisjon og trodde jeg var godt trent og en
Sertifikasjoner: CrossFit Level 1 Coach

Utenfor boxen er familie og venner viktig for meg. Være aktiv i friluften men og kunne slappe av og nyte stillheten.

Eskild Wermundsen
Instruktør
Et stort vendepunkt for treningen min, var i 2010 da jeg brakk ryggen i en slalom ulykke og fikk beskjed av fysioterapeut at jeg mest sannsynlig aldri kom til å løfte tungt. Brukte mange år på å lære mest mulig og bruke tiden på å bygge styrken sakte men sikkert. Med sikkert mener jeg at teknikk var alfa omega. Da jeg startet på Crossfit Verftet så jeg en mulighet til å øke med vekter og utfordre kroppen, fordi dette var en plass hvor trenerne fulgte godt med på teknikk. Motivasjonen min som trener er da å gi andre samme mulighet som meg til å gjøre kroppen sterkere og ikke bli begrenset av hva andre sier.
Sertifikasjoner: Crossfit Level 1 Coach; Idrett årsstudium ved UIS

Jeg har en samboer og en datter. Ved siden av å ha timer på verftet jobber jeg som politi. Ellers bruke tiden min på familie og venner.

Christer Eriksen
Instruktør
Jeg liker veldig godt å jobbe med mennesker. Når jeg og er veldig glad i å trene er det veldig kjekt å kunne kombinere de to. Det å kunne hjelpe folk til å nå målsetninger de har satt seg, og har jobbet hardt og lenge for setter jeg veldig høyt. Det kjekkeste med å være trener er å komme med det lille tipset eller den ene tilbakemeldingen som gjør at en knekker koden i en øvelse.
Sertifikasjoner: CrossFit Level 1; Idrett VGS

Lærer, Trener og apekatt

Vegard Lindtner
Instruktør
Jeg er trener med erfaring fra idrett. I tillegg er jeg lærer og elsker å se mennesker mestre. Utenfor boksen liker jeg å lese bøker. Skal jeg velge en favorittoforfatter må det bli: Haruki Murakami og Ali Smith.
Sertifikasjoner: CrossFit Level 1 Coach

Kontakt

Karmsundgata 208

5527 Haugesund

Telefon 48077106 eller 478 61 460Epost info@crossfitverftet.no

Åpningstider

For medlemmer med bruk av inngangskort er det åpent hver dag hele året fra 05.00 til 23.00.

Ellers er det lokalet åpent når vi har våre WOD´s, workout of the day. Sjekk timeplan for å få en oversikt.