Vi har nå åpnet våre nye lokaler, kom innom karmsundgata 208 og se vårt unike CrossFit lokalet.

Hva betyr dette for deg? Lokalet er bygget for fremtiden til CF Verftet, det vil si store lokaler som gir oss masse spennende muligheter i tiden som kommer.

Crossfit Kids, Vektløfting med Norges mesteren Zekiye samtidig som vi holder vanlige CrossFit økter i to seperate og uavhengige rom. CrossFit øktene har maks 12 personer for å opprettholde oppfølgingen høy mellom trener og meldem. Fantastiske egentrenings muligheter er det også tilgjengelig fra 05.00 til 23.00 hver dag hele året. Ikke minst det beste utstyret til de beste medlemmene. I tiden fremover vil vi vokse større, men vi vil alltid ha det viktige i ryggmargen, ett sundt og positivt treningsmiljø som gjør det enkelt for deg å gå på trening.

.

Kom i gang med Crossfit

Alle kan trene CrossFit. Det er ingen krav eller behov om å være i god form før man begynner. La oss på CrossFit Verftet hjelpe deg å oppnå de målene du ønsker for deg selv, med utgangspunkt i formen du er i når du starter.

Har du aldri prøvd Crossfit før har vi den perfekte måten for deg til å teste ut CrossFit. "Prøvemåned" kampanjen er tenkt til helt nye personer slik at de kan få se kvaliteten vi leverer til medlemmene våre, samtidig oppleve atmosfæren av positivitet og gode holdninger. Vi håper at de som er med oss i 1 måned ser at vi har lidenskap for CrossFit og det vi driver med.

Image

Prøv CrossFit 1 måned

Vi ønsker at så mange som mulig skal oppleve CrossFit Verftets tilbud til medlemmene. Derfor laget vi en rimelig måte for dere å gjøre dette. For bare 499,- får du:

* Tilgang til alle CrossFit, Kettlebell og Yoga timer. Opptil 6 timer til dagen.

* Tilgang til lokalet fra 05-23.00 hverdag.

* Oppfølging der vi vil ta forutsetninger for ditt nåværende nivå og legge tilrette for en trygg og optimal treningsmåned.

* Du trenger ikke kurs for prøvemåneden. Om du bestemmer deg for å bli medlem blir veien videre kurs som forklart under.

Introduksjonskurs

Nye medlemmer trenger en del kunnskap om treningsformen før de kan by seg på fullt ut på CrossFit-trening. CrossFit introkurskurs gir deg en teoretisk og praktisk gjennomgang av de viktigste elementene innenfor CrossFit. Dette gjør vi for å være sikker på at du har de nødvendige minimums ferdighetene og forståelsen til å kunne trene trygt og effektivt. Sammen med dette prater vi også om ernæring, mål, beveglighet, styrketrening, kondisjonstrening og forventinger fra vår og deres side i tiden som kommer.

Kurset er obligatorisk for alle nye medlemmer og det koster 399 NOK per samtale. Samtalen gjøres da 1 on 1 med en sertifisert trener.

For booking av samtale og mer info send mail til andreas@crossfitverftet.no

Dersom du har trent CrossFit andre steder vil vi av sikkerhetsmessig hensyn ta en kjapp vurdering av ditt ferdighetsnivå.

Image
Meld deg på timer

Det er maks 12 plasser på timene våre. Dette er fordi vi skal opprettholde kvalitet og oppfølgning av den enkelte. Vi er derfor avhengig av at alle booker seg på timene de ønsker å delta på.

Vi bruker MINDBODY som booking- og betalingssystem. Gå til Timeplan og last ned appen "mindbody".

Image

Uten binding

849,-

Per måned
  • 100,- rabatt for student/offshore
Bli medlem

6 måneder

749,-

Per måned
  • 100,- rabatt for student/offshore
Bli medlem