Over ser du vår promovideo for at vi 01 februar 2018 utvider, og dobler størrelse.

Hva betyr dette for deg? Lokalet er bygget for fremtiden til CF Verftet, det vil si store lokaler som gir oss masse spennende muligheter i tiden som kommer.

Crossfit Kids, Vektløfting med Norges mesteren Zekiye samtidig som vi holder vanlige WOD´er, fantastiske egentrenings muligheter i et helt eget lukket rom og ikke minst det beste utstyret til de beste medlemmene. I tiden fremover vil vi vokse større, men vi vil alltid ha det viktige i ryggmargen, ett sundt og positivt treningsmiljø som gjør det enkelt for deg å gå på trening.

Kom i gang med Crossfit

Alle kan trene CrossFit. Det er ingen krav eller behov om å være i god form før man begynner. La oss på CrossFit Verftet hjelpe deg til å oppnå de målene du ønsker for deg selv, med utgangspunkt i formen du er i når du starter.

Har du aldri prøvd Crossfit før har vi den perfekte måten for deg til å teste ut CrossFit. «Prøvemåned» kampanjen er tenkt til helt nye personer slik at de kan få se kvaliteten vi leverer til medlemmene våre, samtidig oppleve atmosfæren av positivitet og gode holdninger. Vi håper at de som er med oss i 1 måned ser at vi bryr som om CrossFit og bare CrossFit, det er da derfor vi er veldig gode på det og leverer i henhold til forventningene de nye måtte ha.

Image

Introduksjonskurs

De fleste nye medlemmer trenger en del kunnskap om treningsformen før de kan by seg på fullt ut på CrossFit-trening. CrossFit elements kurs gir deg en teoretisk og praktisk gjennomgang av de viktigste elementene innenfor CrossFit. Dette gjør vi for å være sikker på at du har de nødvendige minimums ferdighetene og forståelsen til å kunne trene trygt. Dette er kunnskap som alle treningssenter burde gi til sine medlemmer men som de som regel ikke gir.

Samtalen gjennomføres etter personen har vært igjennom sin prøvemåned. Og samtalen går i hovedsak igjennom det elementære med treningsformen CrossFit, samtidig matvaner, forventninger og sikkerhet slik at personen kan nyte gode resultater i tiden som kommer. Det er obligatorisk for alle nye medlemmer og det koster 399 NOK per samtale. Samtalen gjøres da 1 on 1 med en sertifisert trener.

For booking av samtale og mer info send mail til andreas@crossfitverftet.no

Dersom du har trent CrossFit andre steder vil vi av sikkerhetsmessig hensyn ta en kjapp vurdering av ditt ferdighetsnivå.

Image
Meld deg på timer

Det er maks 12 plasser på timene våre. Dette er fordi vi skal opprettholde kvalitet og oppfølgning av den enkelte. Vi er derfor avhengig av at alle booker seg på timene de ønsker å delta på.

Vi bruker MINDBODY som booking- og betalingssystem. Gå til Timeplan og last ned appen «mindbody».

Image

Uten binding

849,-

Per måned
  • 100,- rabatt for student/offshore
Bli medlem

6 måneder

749,-

Per måned
  • 100,- rabatt for student/offshore
Bli medlem