Personlig og motiverende

| Det beste treningsbransjen har å by på

Personlig og motiverende

| Det beste treningsbransjen har å by på

CrossFit Gruppetimer

Vi er Verftet - Sammen om din helse
Gruppetimer med unik oppfølging

På verftet ønsker vi å hjelpe mennesker. Vi inkludere. Alle er velkomne. Vi er engasjerte, erfarne trener med kompetanse og vilje til å gi alle, uansett forutsetning, resultater.

Hos oss bedres din livskvalitet på kortsiktig og langsiktig plan. Hver time er et tilskudd til din dag. Din beste time. Crossfit er variert og spennende. Hver dag står det noe nytt på tavlen. Ingen dag er lik, ingen dag kjedelig, men hver dag får dere mestret og kjempet og ledd sammen med likesinnede mennesker. Våre gruppetimer er mange. Uansett hvordan dagen ser ut har vi en time for deg hvor du kan komme, svette, tøye litt, og gå hjem med et smil. Vi har bare 12 personer per time. Oppfølgingen er derfor enorm og trenerne har tid til å se deg, tilpasse treningen, eller bare være en venn.

Et medlemskap hos oss gir deg mulighet for egentrening fra 05:00-23:00 hver dag. I tillegg har vi gruppetimer med Olympisk Vektløfting, Kettlebell, Crossfit Basic, Bring a Friend, og RomWod timer.

  • Vi har ungdom, student og offshore rabatt

Om oss

Personlig Trening & Kostholdsveiledning

Image
| For deg som trenger ekstra oppfølging

Vi er helt overbevist om at CrossFit passer ALLE. Men for noen passer en-til-en timer enda bedre enn gruppetimer. Derfor tilbyr vi også Personlig Trening.

Dette kan være deg som har en skade og ønsker ekstra oppfølging – deg som er overvektig og ønsker å starte i eget tempo – deg som har trent CrossFit en stund og ønsker å jobbe med noe spesifikt, f. eks. løfteteknikk – deg som driver med en spesifikk sport og ser etter en god basis coach og mange andre grunner.

Mennesker er unike og har forskjellige utfordringer. Våre coacher, som har jobbet med mange unike mennesker før vil garantert gi deg en god opplevelse og hjelpe deg å nå ditt mål. Om det gjelder personlig trening eller kostholdsveiledning.

Book din gratis
Konsulatsjon!
Se oversikt
over priser!
Sunn og Sprek 60 +

Image
| Steg-for-steg mot et sunnere liv

Alderdom betyr ikke sykdom, selv om mange tror det. Alderdom betyr ikke at du er ferdig med et aktivt liv, det bør bety det motsatte. Vi vil vise våre eldre helter at vi fortsatt kan trene, og viktigheten av å gjøre det.

Velger du å være inaktiv som eldre velger du å være mer utsatt for kroniske sykdommer som hjerte kar sykdommer, diabetes 2, alzheimers, kreft osv. 

Det er aldri for sent, uansett treningshistorie å starte sin vei mot fitness.

Velg aktivitet fremfor stillesitting. Tren styrke, utholdenhet, og mobilitet. Trykk på knappen under og send oss en mail om du er interessert! Dagene blir mandag og torsdag 11.30-12.30. Første gang er gratis. 

Trykk her og book din kontraktSend oss en mail her for mer info

PT Grupper & Bedrift 

Image
| Comradery - Skaper ekte kameratskap

Vi har hatt stor suksess med vår PT Gruppe sunn og sprek der 15 damer gjennomfører 2 økter i uken, under tett oppfølging av samme trener, sammen med kostholdsveiledning har dette gitt gode resultater og fornøyde kunder. Det er fortsatt plass på sunn og sprek høsten 2019. Ta kontakt for mer info.

Om du er interessert i at vi setter opp et forslag til din bedrift, skole eller vennegjeng? Ta kontakt.

Trykk her og send oss en mail om du er interessert i en PT gruppeTrykk her og send oss en mail angående bedrift

Kontakt

Karmsundgata 208

5527 Haugesund

Telefon 48077106 eller 413 25 599

Epost info@crossfitverftet.no

Følg oss

Åpningstider

For medlemmer med bruk av inngangskort er det åpent hver dag hele året fra 05.00 til 23.00.

Ellers er det lokalet åpent når vi har våre WOD´s, workout of the day. Sjekk timeplan for å få en oversikt.