Crossfit Kids & Crossfit Teens

Crossfit Kids

Image

| Lek og moro tryller frem glede i fysisk aktivitet

Glede og samarbeid er viktigst for de yngste når de blir utfordret gjennom fysisk lek og moro. Samtidig sikter programmet på å bidra til utviklingen av motoriske ferdigheter som koordinasjon, balanse, stabilitet, løpe, hoppe, kaste, leke.

Videre sikter programmet på å utvikle gode verdier og vaner knyttet til fysisk aktivitet som kan bidra til livslang bevegelsesglede. Til forskjell fra tidligere generasjoner ønsker vi å gi barna våre redskapene som lar dem ta kontroll over sin egen fysisk aktivitet, ernæring og egen kropp.

Crossfit kids arrangeres hver eneste onsdag 17-18:00 og går gjennom vinter og sommer semesteret i skolen. Alle barn fra 2.-6-klasse er hjertelig velkomne. 

Book ditt barn på nå! Semesteravgifta er 2199,- kr. Gjelder helt fra 15.Januar til 10.Juni. Selv midt i semesteret kan du melde barnet ditt på for en rabattert pris.

Har du CrossFit gruppemedlemskap hos CrossFit Verftet får du rabattert pris. 1999,- kr. Kontakt oss via info@crossfitverftet.no.
Har du søsken har vi søskenrabatt på 300,-kr.

Påmelding for Vinter til Sommer halvåret 2020 er nå åpnet og plassene går fort! Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Book Din Kid her!

Crossfit Teens

Image

| Allsidighet tryller frem treningsglede i alle teens

Crossfit er moro og utfordrende. Gjennom samarbeid og lek ønsker vi å gi alle mestring gjennom å utvikle styrke, koordinasjon, kondisjon, mobilitet, balanse, utholdenhet, og allsidighet. Alle blir tatt vare på uansett forutsetninger. 

Programmet sikter på å utvikle gode verdier og vaner knyttet til aktivitet som bidrar til livslang treningsglede. Hovedfokuset er god og korrekt bevegelse som forebygger skader. Til forskjell fra tidligere generasjoner ønsker vi i gi ungdommene våre redskapene som lar dem ta kontroll over sin egen fysisk aktivitet, ernæring, egen kropp, og kroppsbilde.

Crossfit teens arrangeres mandag og torsdag 17.-18:00 og går fra 7. klasse og ut ungdomsskolen.

Månedsprisen er 449,- kr uten binding eller forpliktelser. 

Teens er per dags dato fullbooket. Send oss en mail for å sette deg opp på venteliste. Vi ser for oss at det åpner opp noen plasser ila høsten.

Book din Teen her!

Det beste trenings bransjen har å by på for fremtiden

Kontakt

Karmsundgata 208

5527 Haugesund

Telefon 412 22 452 eller 480 77 106

Epost info@crossfitverftet.no

Følg oss

Åpningstider

For medlemmer med bruk av inngangskort er det åpent hver dag hele året fra 05.00 til 23.00.

Ellers er det lokalet åpent når vi har våre WOD´s, workout of the day. Sjekk timeplan for å få en oversikt.