Crossfit Kids & Crossfit Teens

Crossfit Kids

Image

| Lek og moro tryller frem glede i fysisk aktivitet

Glede og samarbeid er viktigst for de yngste når de blir utfordret gjennom fysisk lek og moro. Samtidig sikter programmet på å bidra til utviklingen av motoriske ferdigheter som koordinasjon, balanse, stabilitet, løpe, hoppe, kaste, leke.

Videre sikter programmet på å utvikle gode verdier og vaner knyttet til fysisk aktivitet som kan bidra til livslang bevegelsesglede. Til forskjell fra tidligere generasjoner ønsker vi å gi barna våre redskapene som lar dem ta kontroll over sin egen fysisk aktivitet, ernæring og egen kropp.

Crossfit kids arrangeres hver eneste onsdag 17-18:00 og går gjennom vår og høstsemesteret i skolen. Alle barn fra 2.-6-klasse er hjertelig velkomne. 

Book ditt barn på nå! Semesteravgifta er 1400,- kr pr. semester. Selv midt i semesteret kan du melde barnet ditt på for en rabattert pris.

Kids er høsten 2019 fullbooket. Send oss en mail for booking av venteliste eller booking våren 2020.

Book Din Kid her!

Crossfit Teens

Image

| Allsidighet tryller frem treningsglede i alle teens

Crossfit er moro og utfordrende. Gjennom samarbeid og lek ønsker vi å gi alle mestring gjennom å utvikle styrke, koordinasjon, kondisjon, mobilitet, balanse, utholdenhet, og allsidighet. Alle blir tatt vare på uansett forutsetninger. 

Programmet sikter på å utvikle gode verdier og vaner knyttet til aktivitet som bidrar til livslang treningsglede. Hovedfokuset er god og korrekt bevegelse som forebygger skader. Til forskjell fra tidligere generasjoner ønsker vi i gi ungdommene våre redskapene som lar dem ta kontroll over sin egen fysisk aktivitet, ernæring, egen kropp, og kroppsbilde.

Crossfit teens arrangeres mandag og torsdag 17.-18:00 og går fra 7. klasse og ut ungdomsskolen.

Månedsprisen er 399,- kr uten binding eller forpliktelser. 

Teens er per dags dato fullbooket. Send oss en mail for å sette deg opp på venteliste. Vi ser for oss at det åpner opp noen plasser ila høsten.

Book din Teen her!

Det beste trenings bransjen har å by på for fremtiden

Kontakt

Karmsundgata 208

5527 Haugesund

Telefon 48077106 eller 413 25 599

Epost info@crossfitverftet.no

Følg oss

Åpningstider

For medlemmer med bruk av inngangskort er det åpent hver dag hele året fra 05.00 til 23.00.

Ellers er det lokalet åpent når vi har våre WOD´s, workout of the day. Sjekk timeplan for å få en oversikt.