top of page
logo.jpg
Search

Fredagsbloggen 🗞️ week 37: Fight Gone Bad, Squat Snatch EMOM, 5K Row, Pull or push the Boat, Gas Pedal

The Quote for the Week:



The riddle for the Week:



Fight Gone Bad 🥊 | Mandag


Mange Bilder og Videos i dag. Det var en veldig morsomt økt! Fight gone bad: Meget god stemning og overtenning for mange på morgentimene. Santonina fikk en aha-opplevelse på pacing, og imponerte voldsomt

  • Andreas kjørte RX!

  • Trenerne øver/simulerer og blir bedre

  • Fuuuuuult trøkk på FGB







Senior gjør FGB





Noen Wallball-inntrykk og

Morten Joachim gjør et skikkelig sterkt comeback i dag 💪🔥.

Siste time kl. 20:15 - fullt hus 😎🤯




Squat Snatch EMOM 🏋🏼‍♀️ | Tirsdag

Her kommer testen vår som skal re-testes, la oss se om du blir bedre på det vanskligste løftet vi gjør med stang? 🧠


Litt færre enn vanlig på 05.45-timen i dag ⏰ – men de som møtte opp gjorde flott innsats 💪 med den krevende øvelsen Squat Snatch 🏋️‍♂️. Sterke Thor Arne bestemte seg for å løfte med 20 kg stang 🎯 store deler av økta for å terpe teknikk. 06.45-timen koste seg med oppvarming ☀️. 2 min overhead squat hold var krevende for de fleste ⏳, men Wannipa og Apalisha smilte likevel 😄. Tina og flere andre jobbet med stabilitet og balansepunkt i krevende posisjoner 🤸‍♀️🔧.




Vektløfting handler ikke nødvendigvis om å være den sterkeste 💪, men om god teknikk 🎯, mobilitet 🤸‍♂️ og posisjoner i samspill 🤝. Flott eksempel fra Apalisha i dag 👏, som for øvrig også leder Superstars-listen 🌟 over flest treningsøkter de siste 4 ukene 🏆!




Seniorene gjør 5k row. De fikk valget mellom å kjøre solo eller i team2, alle valgte solo🏆





5K Row + Feelitnow | Onsdag


De skumle Benchmark-dagene 😱, alltid noe å frykte eller se frem til. Denne er spesielt en morsom utfordring 🎢 – enten hater du den eller elsker du den, men uansett vil du gi ditt beste for å få en god tid ⏳! Alle på denne dagen pushet virkelig hardt 💪 - Dere er flinke!



Eirik Solstrand var ikke så sikker på hvordan det skulle gå med dagens økt 🤔, men imponerte med stødig flyt 🌊 og en tid det skulle vise seg vanskelig å slå utover dagen ⏳.

  • Silvia ble heiet til havn av sin bedre Hall(vard)del ⚓ godt under time capen ⏱️.

  • Båtbrødrene 🚣‍♂️ Bjørgulf og Alexander viste at de har rodd sammen før 👏!




Reach subsea på bedriftstrening tirssdag 🎉


Blide morgenfolk trener hardt 💪🏽



Seniorene fikk prøve seg i rom 3 på onsdag 🏋️‍♂️. De syntes det var litt kaldt 🥶 helt til økta startet. Da ble det veldig varmt 🔥!




Pull Or Push the Boat | Torsdag


Dytt eller dra båten 🚣; veldig mørke morgenturer 🌑. Det er veldig vanskelig å få inn to fulle runder i et 5:00-vindu ⏳, men Sugarwod hjelper magisk ved å legge sammen poengene slik at man får en ekstra full runde i stedet for mange ekstra reps/metere ✨!




Helge, Christian og Hans konkluderte at ring rows kan være undervurdert tungt og effektivt 💪. 15.15-gjengen avsluttet i kjent stil med Tabata hollow hold 🔥. Per Steinar etterlyser en «bra» Tabata-sang 🎶.


Haugesund FFK Training bytter navn til Verftet Død(sbra) | Haugesund FFK 😂


Litt færre folk enn det vanligvis pleier å være på morgenøkten til Deloitte, men de som var der fikk seg en god økt 💪 og var fornøyde med å løfte litt på sandbags igjen 🏋️‍♂️.



Gas Pedal | Fredag

Full gass på fredags ettermiddag! 🚀 Double trøbbel for noen? Svintunge situps syntes noen andre. Alle var enige om at pacing på burpees var viktig! 🏃‍♂️🔥

Åse har fått fin flyt på hoppetauet 👏, Mira fikk sine første to sammenhengende DUs 🎉, og Annette klarte alle 50 unbroken i runde 4 💪.

Torgeir & Eirik mener at folk må huske å vaske av tavlene sine før de setter dem tilbake 🧽.

Sterke Guro med flotte front squats i dagens økt! 🏋️‍♀️💥


Vi er alltid ute etter å bli bedre i coaching og hjelpe våre nye trenere med å utvikle seg 🤝. Møter er derfor en del av planen, enten vi står eller sitter 🪑. La oss forbli engasjerte! 🌟





Og gåten er løst – var det bare Thaddeus, eller fikk han hjelp? 🧠🤔






Ukens oppdateringer 🗞️

🐒 CrossFit Kids prøver ut søndagstrening, har du en kidd eller kjenner en kidd som vil trene nå på søndag kl.11.30 ta han eller hun med 🎉 - Vi trenger et par ekstra Kids ettersom mange har gått over til Teens

💦 Conditioning Class starter også opp på søndag med Tuva per nå bare 3stk påmeldt så her er det bare å booke seg på om du vil at timen skal forbli 🙏

🍏 Real Food Challenge, les mer under


Utfordringen kommer fra to enkle prinsipper, en fra boken "In defence of food" og en fra "CrossFit" sine første ord om "fitness". De er relativt like.


Spis ekte mat, ikke for mye, for det meste planter
Spis kjøtt og grønnsaker, nøtter og frø, litt frukt, lite stivelse og ingen sukker. Hold inntaket på nivåer som støtter trening, men ikke kroppsfett

Er det virkelig så enkelt? (ja det er det)


Vi har ved mange annledninger kjørt real food challenge på Verftet og hver gang gir det helt utrolige resultater, for meg blir jeg fortsatt litt sjokkert over hvor mye både kropper og sinn har blitt endret på noe så enkelt


Fordeler som vi måler på hver utfordring og vet at fungerer er

✓ Økt muskelmasse kg

✓ Nedgang i fett kg

✓ Nedgang i viceralfett som fett rundt indreorganer

📈 Som gjør at du presterer bedre på trening

📈 Som gjør at du kan maksimere livet


I CrossFit Verden har alltid kosthold vært grunnmuren bak utviklingen til en atlet, her har vi alle noe og jobbe med og målet er ikke å leve som en challenge hele livet, men om du ikke har gjort det før eller har gjort det før vil det alltid være både lærerikt og effektivt og gjøre noe sammen fremfor alene. Bli med en liten gjeng på forhåpentligvis rundt 20 personer som heier hverandre frem og 8 uker etterpå er litt sunnere enn de er i dag!


Du trenger ikke å bestemme deg, men du kan skrive ned og komme på infomøtet 25.09.2024 kl.18.30. Etter dette kan du bestemme deg om du blir med!

For de som har vært med tidligere blir det gjort litt endringer med målet om å øke kvlaiteten på challengen, som eksempelvis en mid-way checkin / inbody scan.


Mer info send en mail til elisabeth@crossfitverftet.no



God helg, ellers snakkes vi på BAF med eller uten en ny venn 💪 - Team Verftet 💛

177 views

Comments


bottom of page